Ολη η βρωμιά του αδίκου που ζούμε παγκοσμίως οφείλεται στα χαράγματα, δογματικά, κομματικά,ιδεολογικά. Οι περισσότεροι νομίζουμε με έπαρση οτι εμείς είμαστε αγνοί αλλά κουβαλάμε όλο το άγος (βρωμιά),την αναμεταδίδουμε και αναπαράγεται παντού. Το άδικο είμαστε εμείς οι ίδιοι επάνω στον πλανήτη.

Πετάχτε τα δογματικά χαράγματα αν θέλετε να είστε αληθινά καθαροί, δείτε τα πράγματα με λογική. Αφου "εν αρχή ην ο Λόγος" και ο άνθρωπος είναι το μόνο λογικό ον πρέπει να διέπεται απο ΛΟΓΙΚΗ.
Αν δεν καταλάβεις μέσω της λογικής πόσο βρώμικος είσαι Ε.ΣΥ. ο ίδιος και ο κάθε εσύ, δεν θα καθαρίσει τίποτα πάνω στον πλανήτη.

Να μάθεις να βλέπεις την δική σου βρωμιά την δική σου Δια-στρευλωμένη πίστη σε αναπόδεικτες δογματικές μισάνθρωπες αρρωστημένες διδαχές και θεωρίες δεν θα καταλάβεις ποτέ πως είσαι το λιθαράκι (λίθος σε λήθη) που συνθέτει το σαθρό οικοδόμημα της αδικίας και της κόπρου του Αυγεία που έχουμε χτίσει στον πλανήτη εδω και χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια χρόνια που πλέον δεν το αντέχουμε ούτε εμείς οι ίδιοι.

Ακόμα κι αν πονάει η αλήθεια δες την κατάματα, η αλήθεια πάντα πονάει. Πρέπει να αποκτήσουμε το ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ.

Είναι καιρός να γκρεμίσουμε το τεράστιο άδικο που ζούμε και να στηρίξουμε την πολιτεία μας (μια παγκόσμια Ελλάνια Ανθρώπινη Πολιτεία) σε γερά θεμέλια, με ΛΟΓΙΚΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και όλες τις αξίες με αποδεικτική διεργασία που μόνο ο Αρτέμης Σώρρας μας έφερε και μας επέστησε την προσοχη στην λογική και στην απόδειξη ως ένλογα όντα ώστε να νοήσουμε πως οτιδήποτε δεν αποδεικνύεται στηρίζεται στο συναίσθημα και όχι στην λογική.

Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τί μηχανισμός είναι ο Αρτέμης Σώρρας και τί ήρθε εδω να κάνει.
Βρισκόμαστε λοιπόν στο σημείο μηδέν. Η' όλα ή τίποτα. Η΄θα τα ξαναχτίσουμε όλα απο την αρχή ή θα ξεραθεί ο πλανήτης μας Γαία Δήμητρα Αρτεμη όπως και οι άλλοι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Τόσο απλά. Θα το καταλάβετε σύντομα. 



ΚασσάνδραΛαμπροπούλου


Υποψήφια Βουλευτής Νομού Αργολίδας


ΤΗΛ. 6982441921

27/08/2022



#ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ_ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ #ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ_ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ #ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ



ΠΗΓΗ:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2022/08/blog-post_27.html

Νεότερη Παλαιότερη