...γιατι η άνανδρη αποστασία χτυπάει πάντα πισώπλατα την Δημιουργία σου."




Να προστατεύεις το Ωμέγα στην πλάτη σου γιατι η άνανδρη αποστασία χτυπάει πάντα πισώπλατα την Δημιουργία σου.

Προστάτευε εξίσου και το άλφα που έχεις στο στήθος σου και το ωμέγα που φέρεις χαραγμένο στην πλάτη σου γιατι ΕΣΥ ο άνθρωπος είσαι το άλφα και το ωμέγα αυτού του κόσμου.

Ο σωστός πολεμιστής κοιτάει πάντα στα νώτα του μην του 'ρθει το άνανδρο χτύπημα. Γιατι οι άνανδροι δεν είναι καν πολεμιστές δεν ξέρουν και δεν ενδιαφέρονται να νικήσουν πολεμόντας τίμια. Δεν έχουν τίποτα τίμιο γιατί δεν έχουν Δημιουργία. Προσπαθούν πάντα να κλέψουν από την δική σου κομμάτια για να συνθέσουν την δική τους φρικτή καταδικασμένη σε αφανισμό καρικατούρα. Σήμερα, όπως και σε άλλες εποχές το άνανδρο καθεστώς χτυπάει πισώπλατα για να μην το βλέπεις και να μην είσαι προετοιμασμένος να αντικρούσεις. Χτυπάει το Ωμέγα που έχεις στην πλάτη σου, την ίδια την Δημιουργία μας, και δεν το αντιλαμβάνεσαι, επειδή δεν το βλέπεις, χτυπάει το DNA μας. Αν χτυπούσε το άλφα που έχεις στο στήθος σου θα σε χτυπούσε φανερά και συνεπώς τίμια διότι θα το έβλεπες και θα πολεμούσες.


Τώρα δεν ξέρεις καν ότι πρέπει να πολεμήσεις και δεν το αναγνωρίζεις που κάποιοι... γραφικοί αδαείς...κάποιας... Ελλήνων Συνέλευσις στο επισημαίνουν.

Έτσι έπαψες να είσαι πολεμιστής γιατί σήμερα οι πόλεμοι διεξάγονται μόνο πισώπλατα κρυφά και χτυπούν την ανθρώπινη βιολογία δηλαδή την ύπαρξη μας.


Προστάτευε εξίσου και το άλφα που έχεις στο στήθος σου και το ωμέγα που φέρεις στην πλάτη σου Δημιούργημα εσύ που είσαι προορισμένο να δεις τελικά το όλον φώς, ΕΛ-ΛΗΝ.

Κι αν έχεις την πλάτη σου σκυφτή, είναι γιατί ντρεπόσουν πάντα που είσαι Ελλάνιο δημιούργημα της Ωμέγα Δημιουργίας σου και φοβόσουν να το δείξεις μέσα σε όλη την αποστασία που έζησες ΩΣ ΤΩΡΑ. Τώρα που είδες, θα ορθώσεις το ανάστημα σου. Θα ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ και θα πολεμήσεις.


Την πλάτη το ωμέγα σου καμπούριασαν κι αυτοί που το παίζουν αντιπρόσωποι της δικής σου Δημιουργίας και σε έκαναν να έρπεσαι στα τέσσερα ενώ η Δημιουργία σε ήθελε ορθό ευθυτενή όπως σε έφτιαξε. Άρα δια της εις άτοπον απαγωγής σου αποδείχθηκε πως δεν είναι αληθινοί αντιπρόσωποι του Δημιουργού σου άνθρωπε διότι σε πολέμησαν πισώπλατα, σε καμπούριασαν ύπουλα, σε έκαναν να πέσειςστα γόνατα, σου έριξαν το ωμέγα σου, την αληθινή Δημιουργία, και τον αληθινό Δημιουργό σου πολεμάνε κι εσυ επειδή δεν το είδες ποτέ δεν το κατάλαβες. Μόνοι τους στο απέδειξαν πως αυτοί οι ιερείς χιλιάδων δογμάτων που σε διαίρεσαν με μίσος είναι μέρος της αποστασίας. Εκατομμύρια θανάτους έσπειραν αυτοί που λένε πως είναι αντιπρόσωποι θεών με πρόσχημα την αγάπη κι Ε.ΣΥ. δεν το είδες γιατί ήταν στην πλάτη σου το χτύπημα και εκεί δεν έχεις μάτια.

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ! ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ...

Κι αν είσαι αληθινός Έλλην άνθρωπος και απαρτίζεται από όλα τα μέρη του ΕΛΛΑΝΙΟΥ σώματός σου τότε αντιλαμβάνεσαι αμέσως τί λέω γιατι αν δεν έχεις έστω μια αξία από αυτές πιο κάτω, δεν έχεις καμία, και το Ελλάνιο σώμα σου στο έχουν ακυρώσει τα πισώπλατα χτυπήματα της αποστασίας... Λογική, Ελεφθερία, Αρετή, Δικαιοσύνη, Ισότης,Αφθονία, Αλήθεια, Αισθητική, Αρμονία, Ανδρεία, Ευδαιμονία, Γνώθι σ'αυτόν. 

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

20/08/2023

Πηγη:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2023/08/blog-post_20.html




Νεότερη Παλαιότερη