ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ...Ας εξετάσουμε λίγο πιο βαθιά το νόημα της σε περιπτώσεις που αυτή καταντά ψυχαναγκασμός..

Το όν που εμείς οι σύγχρονοι ονομάζουμε "πολιτισμένος" άνθρωπος κατά κανόνα έπαψε να ανέχεται κάτι το φυσιολογικό όπως πχ έστω και την ελάχιστη ύπαρξη σκόνης στο σπίτι του γιατί έχει απομακρυνθεί πολύ από την φύση και περιφρόνησε την φυσιολογικότητά του.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η κουλτούρα που διαμορφώθηκε μέσα από θρησκευτικές αντιλήψεις που μας έβγαλαν έξω απο την μεσότητα (*μεσότητα είναι η ισορροπία, δηλαδή ούτε έλλειψη ούτε υπερβολή,είναι το μέτρον άριστον).

Κάθε υπερβολή ξεφεύγει από την ψυχική ισορροπία και είναι υπεύθυνες αυτές οι λάθος αντιλήψεις περί ηθικής και τελειότητας ιδιαίτερα στις γυναίκες που καλλιεργήθηκαν μέσα από τα ιερατεία.Γιατί το λεω αυτό; Γιατι έχω δεί μετά λύπης μου ανθρώπους να υποφέρουν κυριολεκτικά και να δημιουργούν καταστάσεις πολύ άσχημα δυναστευτικές με δυσάρεστες προεκτάσεις για την οικογένειά τους. Και το χειρότερο είναι οτι "πιστεύουν" ακράδαντα πως βαδίζουν στον "σωστό" δρόμο της ύπαρξής τους.Πόσο μεγάλη πλάνη!

Αδελφή και αδελφέ μου πρέπει να ξέρεις ότι το σπίτι σου έχει σκόνη γιατι η σκόνη βρίσκεται παντού και εμφανίζεται ξανά και ξανά από πάντα για πάντα... Οσο κι αν την διώξεις,εκεί θα είναι ακόμη και οι ελάχιστοι κόκκοι, αρά μην τρελαίνεσαι! Το σύμπαν ολόκληρο γενήθηκε με σκόνη-ύλη, συνεπώς άσε το ξεσκονόπανο γιατι κι Ε.ΣΥ. θα γίνεις σκόνη μια μέρα όπως και όλοι μας,και ασχολήσου με την ΟΥΣΙΑ γιατι Ε.ΣΥ.είσαι η ουσία,και η ουσία είναι να ασχοληθείς με τον στόχο και τον σκοπό της ύπαρξής σου ως άνθρωπος, να καθαρίσεις την συνείδησή σου πρώτα και όλη την βρωμιά του περιβάλλοντός σου, να γίνεις δίκαιος πολίτης μαχόμενος για όλα τα Δίκαιά σου που στα πήραν, να νοικοκυρέψεις το σύμπαν όπου γενήθηκες για να το προστατεύεις.Ετσι δεν είναι;

Να νοικοκυρέψεις την Δημιουργία σου που στην αλλοίωσαν. Να γίνεις, και να γίνω, Ανθρωπος. Αυτή είναι η αποστολή μας.

Ανθρωποι δεν θα γίνουμε όταν επιμένουμε να "διορθώνουμε" την φύση κατά το δοκούν ανάλογα με τις υποχθόνιες αντιλήψεις που μας πέρασαν ως "καθώς πρέπει" και "ηθική" με περαιτέρω ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις αποστατικές, για να μας ελέγχουν με ένα ψεύτικο προσωπείο ορθότητας. Αυτό που εσύ έμαθες ως ορθότητα είναι το αποστατικό και στο αποδεικνύει κάθε μέρα η φύση. Η σκόνη είναι πάντα εκεί γιατι εκεί είναι ταγμένη να βρίσκεται. Αυτό είναι το ορατό και το υπαρκτό και δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις.

Σκόνη άλλωστε είμαστε κι εμείς. Δες το λίγο πιο βαθιά το θέμα και πιάσε το Αληθινό "ξεσκονόπανο" γίνε αληθινός νοικοκύρης-πολίτης και έλα να νοικοκυρέψουμε μαζί πρώτα τον ΟΙΚΟ όλων μας να φτιάξουμε μια αληθινά καθαρή ανθρώπινη πολιτεία χωρίς βρωμιά και κόπρο του Αυγεία μέσα στην οποία πλέουμε αυτή την στιγμή με μια πραγματική κατάπτωση.Τί νομίζεις πως καθαρίζεις;; Μην καταλήξεις στο ψυχιατρείο φίλε, θα είναι απόδειξη αποστασίας!

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου.

04/ 10/ 2023

Πολιτευόμενη με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις.

#Ελλήνων_Συνέλευσις. #Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου 

Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2023/10/blog-post.html


Νεότερη Παλαιότερη