Θα σου έρχεται μήνυμα "εκκεννώστε το σπίτι σας" και αν δεν το πράξεις, πρόστιμο μέσω ψηφιακής ταυτότητας...

Κι ας μη μου πει κανείς "Γιατί, τώρα δεν μπορεί να γίνει αυτό;;;". Αλήθεια;;; Δηλαδή ο αστυνομικός θα βγάλει τον συγγενή και συγχωριανό του και θα τον καταγράψει;;; Ελάτε τώρα ας μην είμαστε επιπόλαιοι. Ξέρουμε τί γίνεται στην Ελλάδα και κάποια κέντρα δεν είναι ικανοποιημένα. Είμαστε ακόμα αρκετά ελεύθεροι κατ' αυτούς.

Με την ψηφιοποίηση των πάντων θα είσαι διαρκώς παράνομος σύμφωνα με τους δικούς τους παράνομους και παράλογους νόμους μιας στυγνής παγκόσμιας δικτατορίας που καμία σχέση δεν θα έχει με την ασφάλεια και την προστασία σου αλλά ακριβώς το ανάποδο. Θα εκκενώνεις το σπίτι σου, το νησί σου στην προκειμένη περίπτωση όπως στην Ρόδο, για να στο κάψουν να σε διώξουν και να σε αντικαταστήσουν.. Αλήθεια, θυμάσαι τί έγινε στην Σμύρνη;;

Και βέβαια όταν και πάλι με τις ψηφιακές ταυτότητες μπορεί να μη σε βρεί το σύστημα και καούν άνθρωποι "τυχαία" όπως στο Μάτι, θα υπάρχει μια καλή δικαιολογία να στο φορέσουν επάνω σου το τσιπάκι.Για το καλό σου.


Και βέβαια στην αρχή θα στο περάσουν έτσι ώστε να νομίζεις ότι εξυπηρετείσαι ταχύτατα και απλουστεύει την ζωή σου, για να αποκαλείς αυτούς που σου εφιστούν την προσοχή ψεκασμένους συνωμοσιολόγους που μιλάνε με φανταστικά σενάρια. Μα και βέβαια μιλάω με ένα φανταστικό σενάριο γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα σκεφθεί το παρανοϊκό μυαλό τους από την στιγμή που θα σε ελέγχουν απόλυτα. Άλλωστε μας τα έχουν πει οι ίδιοι ξεδιάντροπα ΟΛΑ.


Έτσι θα έρθει η μαύρη στιγμή που θα στενάξεις και θα 'θελες να είσαι αόρατος χωρίς υλικό σώμα. Και τότε θα αντιληφθείς πως η ψυχή, το αόρατο μέρος μας, δεν έχει όρια, είναι τεράστιο όσο και το σύμπαν και θα αρχίσεις να μπαίνεις στο νόημα πως με το ορατό μέρος, με την ύλη, σε ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, με το σαρκίο, και θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις πως με την ψυχή κάτι δεν έκανες σωστά, κάποια αποστασία είχες. Τα υπόλοιπα θα τα φανταστείς μόνος σου, να μη στα λέω όλα. Το σαρκίο αποτελούσε το ΟΠΛΟ σου και δεν το χρησιμοποίησες ορθά σε αυτή σου την ενσάρκωση. ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ.

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

24/07/2023

Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2023/07/blog-post_24.html

Νεότερη Παλαιότερη