Δεν είναι μόνο το σαρκίο, είναι και οι ψυχές μας που πεθαίνουν χιλιάδες χρόνια. Η ψυχή είναι πολύ μεγαλύτερη απο το ορατό μας μέρος και πονάει πολύ περισσότερο απ' τις πληγές.

ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ είχαμε έχουμε και θα έχουμε όσο θα κυβερνούν ανθέλληνες. Κάηκε όλη η Ελλάδα. Και δεν είναι πένθος μόνο για ζωές που χάθηκαν στο Μάτι η αλλού, αλλά για τις ψυχές που καταστρέφονται καθώς βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη. Το πένθος δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για τα ζώα αλλά και για τα δέντρα και τα χιλιάδες θεραπευτικά βότανα της πατρίδας μας, το πένθος είναι και για την ομορφιά της αλλά και για το καρκινογόνο δηλητήριο που θα αναπνέουν τα παιδιά μας.


ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ λοιπόν και μην τολμήσει καμία κυβέρνηση ανθελλήνων να μην το αποδεχθεί την στιγμή που κυρηξαμε πένθος για τον χαμό ξένων ανθρώπων για τους οποίους δεν έφταιγε η χώρα μας πριν λίγο καιρό. Εμείς οι ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ είμαστε σε μόνιμο ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ άλλωστε. Πενθούμε τους πάσης φύσεως διωγμούς, τα εγκλήματα και τις γενοκτονίες, την συνειδησιακή καταρράκωση την ΔΙΑστρεύλωση, την αντινόηση, την δαιμονοποίηση των εθνικών από το δόγμα,  την νοητική εξαθλίωση των νεοελλήνων, την αλλοίωση του ίδιου μας του DNA που έκοψε σε μεγάλο βαθμό τα μέρη του ΕΛΛΑΝΙΟΥ σώματός μας, τις αξίες και τις αρχές των ανθρώπων του Έθνους μας.

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

23/07/2023

Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2023/07/blog-post_23.html


Νεότερη Παλαιότερη